Johanna Ponkala

Yrittäjä, Web-suunnittelija, graafinen suunnittelija

Esittely:

Olen Johanna Ponkala, Websien perustaja Torniosta. Websien tarina lähtee vuosikymmenen takaa, kun pitkän yrittäjäuran jälkeen päätin tehdä elämänmuutoksen ja uudelleenkouluttautua Kuvataiteilijaksi Kemi-Lapin ammattikorkeakoulusta. Olenhan aina ollut visuaalinen, taidetta arvostava ihminen. Valmistuin kuvataiteilijaksi ja tein alani töitä, nousevan taiteellisen kysynnän vuoksi tarvitsin nettipohjaisen portfolion töilleni. Päätin kokeilla WordPressiä, mikä on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Olin kokeillut blogien tekemistä WordPressillä jo opiskeluaikoina ja näin kun omat opiskelukaverit tekivät hienot sivut eräällä kurssilla koulun projektiin. Näillä eväillä päätin kirjautua ohjelmaan sisään. Tekeminen olikin yllättävän mielenkiintoista, ja ongelmien langetessa löysin vastaukset nopeasti netin syövereistä. Rakensin itselleni sivut, ja sen jälkeen aloin saada lähipiirin yrittäjistä itselleni asiakkaita.

Erilaisten yrityksien tarpeita kartoittaessa huomasin, että WordPressin lukemattomat teemat taipuvat ihan mihin tahansa. Pohdin, miksi näiden pohjien hyviä ominaisuuksia ei hyödynnetä enempää tai miksi niin huonosti. Siitä se ajatus syntyi, Websiestä, yritysten tehokkaista webbiratkaisuista.

Web-suunnittelu

92%

Responsiiviset / Puhelimella toimivat sivut

95%

Sähköpostisuunnittelu + Integraatiot

80%

Wordpress / lisäosat

96%

Ota yhteyttä

Websie

Osaaminen

  • Wordpress +lisäosat, ymmärrys siitä miten sivut rakennetaan
  • Adoben ohjelmistot; Photoshop, Illustrator, InDesign mm.
  • Kuvataide Amk, mistä hyötyä ulkoasujen suunnittelussa
  • Projektityöskentely
  • Graafinen suunnittelu (Logot, käyntikortit, kuvitukset)

"Tee sitä mitä rakastat - rakasta sitä mitä teet."