Teemme nopeita ja tyylikkäitä kotisivuja yrityksille

Suosimme sivustojen rakentamisessa WordPressiä, koska se on yksi maailman suosituimmista kotisivujen ja blogien alustoista ja sitä on helppo päivittää itse. Se antaa myös hyvät työvälineet tietoturvallisten kotisivujen rakentamiseen.

Wordpressiä käytettäessä pääset itse valitsemaan yrityksellesi sopivan ulkoasu teeman tai autamme sinua teeman valinnassa. Teeman valinnassa ja kotisivuston rakentamisessa otetaan huomioon myös hakukone-optimointi, jotta sijoitut googlessa mahdollisimman hyvin. Toteutamme kotisivut koko Suomen alueelle.

Esittelykuva miltä responsiiviset kotisivut näyttävät.

Teemme myös vanhojen kotisivujen uudistuksia, voit pyytää ilmaisen arvion kotisivun parantamiseksi niin ulkoasun, toimivuuden kuin hakukone-optimoinnin (google näkyvyyden) kannalta.

Ota yhteyttä
Wordpressin edut verrattuna muihin julkaisujärjestelmiin
  • Saat responsiiviset eli kaikkiin näyttöihin skaalautuvat ja mobiilioptimoidut kotisivut.
  • Kotisivut käyttävät standardoitua koodia.
  • Sivuille voidaan lisätä ominaisuuksia lisäosien avulla kuten ajanvarauskalenteri, Woocommerce -verkkokauppa ja Google maps karttasovellus.
  • Voit päivittää sivuja helposti myös itse sivujen julkaisun jälkeen.

Ennen sivuston suunnittelun aloittamista, käydään asiakaskohtaisesti läpi tulevan sivuston tarpeet ja tavoitteet. Sivuston visuaalinen ilme suunnitellaan sopimaan asiakkaan olemassa olevaan brändiin.

Kotisivujen asennusta varten hankitaan domain ja webhotelli sekä asennetaan sivuja varten WordPress -julkaisualusta.

Pyydä ilmainen tarjous kotisivuista