"Websie rakastaa sitä mitä se tekee ja auttaa muita menestymään siinä mitä he tekevät"

Johanna Ponkala, Yrittäjä, Web-suunnittelija, Graafinen suunnittelija

Kuka mie olen

Olen verkkosivujen suunnittelun ja kehittämisen ammattilainen, joka rakastaa yhteistyötä hyvien ihmisten ja yritysten kanssa auttaen teitä menestymään verkossa.

Mitä mie teen

Olen keskittynyt yksilöllisen tuotteen luomiseen asiakkaalle, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Luon asiakkaille räätälöityjä, toimivia kotisivuja, jotka keskittyvät käyttäjien muuntamiseen asiakkaiksi.

Miksi teen näin

Jokainen meistä joka rakastaa työtään, tietää että sama tunne siirtyy työmme laatuun. Työskentely työtään rakastavien asiakkaiden kanssa yhdistyy sujuvaksi, hyväksi yhteistyöksi.

Johanna Ponkala

Johanna Ponkala

Yrittäjä, Web-suunnittelija, graafinen suunnittelija

Kuvataiteilija AMK

Olen Johanna Ponkala, Websien perustaja Torniosta. Websien tarina lähtee vuosikymmenen takaa, kun pitkän yrittäjäuran jälkeen päätin tehdä elämänmuutoksen ja uudelleenkouluttautua Kuvataiteilijaksi Kemi-Lapin ammattikorkeakoulusta. Olenhan aina ollut visuaalinen, taidetta arvostava ihminen. Valmistuin kuvataiteilijaksi ja tein alani töitä, nousevan taiteellisen kysynnän vuoksi tarvitsin nettipohjaisen portfolion töilleni. Päätin kokeilla WordPressiä, mikä on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Olin kokeillut blogien tekemistä WordPressillä jo opiskeluaikoina ja näin kun omat opiskelukaverit tekivät hienot sivut eräällä kurssilla koulun projektiin. Näillä eväillä päätin kirjautua ohjelmaan sisään. Tekeminen olikin yllättävän mielenkiintoista, ja ongelmien langetessa löysin vastaukset nopeasti netin syövereistä. Rakensin itselleni sivut, ja sen jälkeen aloin saada lähipiirin yrittäjistä itselleni asiakkaita.

Erilaisten yrityksien tarpeita kartoittaessa huomasin, että WordPressin lukemattomat teemat taipuvat ihan mihin tahansa. Pohdin, miksi näiden pohjien hyviä ominaisuuksia ei hyödynnetä enempää tai miksi niin huonosti. Siitä se ajatus syntyi, Websiestä, yritysten tehokkaista webbiratkaisuista.

 

  • Wordpress, +lisäosat, ymmärrys siitä miten sivut rakennetaan
  • Adoben ohjelmistot; Photoshop, Illustrator, InDesign mm.
  • Kuvataide Amk, mistä hyötyä ulkoasujen suunnittelussa
  • Projektityöskentely
  • Graafinen suunnittelu (Logot, käyntikortit, kuvitukset)
Johanna Ponkala

Puhelin: 040 153 4670

Sähköposti: johanna@websie.fi

"Tee sitä mitä rakastat - rakasta sitä mitä teet."